Bulevardin Gynekologinen

Bulevardin klinikka

Bulevardin klinikka on lääkäriasema ja sairaala Helsingin sydämessä. Perhelääkärin lämmöllä jo 30 vuotta.

https://bulevardinklinikka.fi/

Lääkärit | Bulevardin klinikka

Tervetuloa Bulevardin klinikan hyvään hoitoon! Asiakkaiden kertomaa: “Erittäin ammattitaitoinen lääkäri ja mukava henkilökunta. Aion varmasti jatkossakin käyttää tätä klinikkaa!” “Pidin kiireettömyyden tunteesta, laadukkaasta, kauniista tilasta, kokemani lääkärit ovat olleet kiinnostuneen tuntuisia ja paneutuvia.

https://bulevardinklinikka.fi/asiantuntijat/

Ultraäänitutkimus | Bulevardin klinikka

Gynekologinen ultraäänitutkimus tehdään tavallisesti, jos sinulla on lapsettomuutta, alavatsakipuja, ylimääräistä veristä vuotoa, suunnittelet kierukkaehkäisyä, epäilet gynekologista sairautta tai syöpää, ehkäisykierukkasi täytyy paikantaa tai haluat varmistaa raskautesi. … Bulevardin klinikka Bulevardi 22 00120 Helsinki.

https://bulevardinklinikka.fi/palvelut/naisen-terveys/ultraaani-tutkimus/

Gynekologin vastaanotto ja vuositarkastukset | Bulevardin …

Vastaanottokäynnillä voidaan kliinisen tutkimukset lisäksi suorittaa ultraäänitutkimus sekä ottaa tarvittavia kokeita. Vastaanottokäynnille hakeutumisen tavallisia syitä ovat erilaiset gynekologiset oireet tai kontrollikäynti.

https://bulevardinklinikka.fi/palvelut/naisen-terveys/gynekologin-vastaanotto-ja-vuositarkastukset/

Bulevardin Gynekologinen Lääkärikeskus Oy | Yritys- ja …

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Bulevardin Gynekologinen Lääkärikeskus Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/bulevardin+gynekologinen+laakarikeskus+oy/01084461

Gynekologia | Bulevardin klinikka

Bulevardin klinikka tarjoaa korkeatasoista hoitoa ja laajan palveluvalikoiman naisen terveyteen liittyen. Gynekologimme ovat kokeneita asiantuntijoita, joiden vastaanotolle voit tulla varmoin mielin. Palvelutarjontaamme kuuluu gynekologin vastaanotot, gynekologisia tutkimuksia ja hoitoja: …

https://bulevardinklinikka.fi/palvelut/naisen-terveys/

ajanvaraus.bulevardinklinikka.fi

ajanvaraus.bulevardinklinikka.fi

https://ajanvaraus.bulevardinklinikka.fi/onlinebooking/

Naisten Aava Kamppi | Lääkärikeskus Aava

Naisten Aava on sinua varten Aava Kampissa omissa viihtyisissä tiloissaan sijaitseva Naisten Aava on naisten oma ystävällinen lääkärikeskus, jonne on helppo tulla ja josta saa aina avun. Olemme tehneet Naisten Aavasta sellaisen lääkärikeskuksen, jossa tahtoisimme itsekin asioida.

https://www.aava.fi/toimipiste/naisten-aava-kamppi

Lääkärikeskus Aava | Elämäntyönä terveytesi

Säteilevän iskiaskivun, eli hankalan selkäkivun takana on usein välilevyn pullistuma. Vaikka monet selkävaivat paranevat itsestään eikä leikkausta tarvita, on kipua tärkeää hoitaa.

https://www.aava.fi/

Asiantuntijat | Lääkärikeskus Aava

010 380 3838 Arkisin 7-21 Lauantaisin 8-17 Sunnuntaisin 10-18. Puhelut 010-alkuisiin yritysnumeroihin maksavat kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä 0,08€/puhelu + 0,17€/minuutti.

https://www.aava.fi/toimipiste/naisten-aava-kamppi/doctors

Leave a Comment